Concurs del nou logotip de l’AFA

Benvolgudes famílies,

Ja fa un temps que, des de l’AMPA (Associació de Pares i Mares d’Alumnes), es va decidir passar a ser AFA (Associació de Famílies d’Alumnes). Per aquest motiu, l’Associació necessitava un nou logotip i va plantejar a l’Escola l’opció que, fossin els mateixos alumnes, els que el poguessin crear, dins d’un format de Concurs. Des de l’Escola, la idea es va rebre molt bé, com una bona ocasió perquè els alumnes de 6è de Primària participessin d’un projecte, per equips, d’aprenentatge-servei.

D’aquesta manera, a partir d’unes Bases, els alumnes van participar al concurs “Dissenyem un logo” perquè en sortís el dibuix, idea i/o concepte, pel logotip de l’AFA.

A mode d’agraïment, l’Associació farà entrega d’un diploma i d’un premi a l’equip guanyador durant la Festa de Final de Curs de 6è, el divendres 17 de juny. Volem donar les gràcies a l’Escola i, molt especialment, a tot l’alumnat d’aquest curs, per la seva col.laboració. Cal dir que, des de l’AFA, va costar molt triar un sol guanyador, ja que tots els dibuixos eren fantàstics. És per això que s’ha decidit exposar-los al porxo que dona al pati de l’Escola perquè tothom els pugui veure.

El disseny guanyador és el que es pot veure a la fotografia adjunta i les alumnes que l’han creat són: Irene Blanco, Blaia Guix, Laia Jaume i Ana Juárez. Moltes gràcies!

Logotip guanyador

Ara, aquest dibuix haurà de ser modificat i adaptat perquè pugui ser òptim per la seva funció de logotip. S’espera, de cara al curs vinent, tenir el nou logotip incorporat en totes les peces comunicatives de l’Associació.