AFA del Guillem

Skate

Impartit per: Braveskate

Cursos: de 2n a 6è / 1 hora
Preu: 150 €/curs (3 x 50€)

Ensenyem les tècniques básiques de pilotatge amb l’objectiu d’aconseguir un nivell i una autosuficiència que permeti evolucionar en qualsevol tipologia de parc (curves, mòduls,…), sapiguent controlar els riscos.

Iniciació, evolució o perfeccionament. Adaptem els continguts i les pràctiques al nivell i edats dels participants. Aprendre jugant i fent amics. Tècniques i trucs bàsics. L’objectiu és assolir equilibri i aprendre sense adonar-se’n, tot jugant entre alumnes i passant-s’ho bé.

Els esports d’impacte enforteixen els ossos en edats de creixement. L’skateboard treballa cos i ment. Ajuda a cremar calories i afavoreix la coordinació, els reflexes, la flexibilitat i l’equilibri.

Una mica de currículum…

Braveskate neix l’any 2002 a Palafrugell amb l’objectiu de promoure l’skateboard i d’aconseguir unes instal·lacions per poder practicar-lo, davant la inexistència o el nul manteniment de les poques pistes que hi havien. Durant aquests anys hem aconseguit que s’avanci en la creació d’espais per aquesta pràctica esportiva en diversos municipis i hem dinamitzat l’entorn social dels diferents col·lectius que practiquen esports de lliscament duent a terme diferents competicions, trobades, cursets.

Important!
Cal portar skate i casc.