El Pot Petit i el menjador del Guillem

El Pot Petit visitarà el menjador de l’AFA Guillem de Montgrí pel seu compromís amb el producte de km0 i l’alimentació saludable

El menjador que gestiona l’AFA Guillem de Montgrí ha estat seleccionat pel projecte “Bo, Sa i d’Aquí” a través de la Confraria de Pescadors per ser un dels menjadors de la província de Girona amb major compromís pel producte de km0 i sostenible.


La campanya que Mengem bo, fem música, som escola vol recolzar i fer difusió de les escoles que prioritzen la qualitat per davant del preu, apostant pel producte de km0, i l’alimentació saludable dels infants, acostant alguns artistes coneguts del panorama musical català als seus seus espais de lleure.


Per aquest motiu, el proper 23 de febrer, el grup musical El Pot Petit visitarà l’escola per conèixer el nostre menjador, cantar alguna cançó i conversar sobre el valor de la música, els productes locals i l’alimentació saludable amb una petita selecció d’alumnes de P5, 1r i 2n de Primària, que hem hagut d’escollir seguint els requisits de l’empresa, juntament amb la direcció de l’escola.


Cal tenir present que es tracta d’una campanya que vol fer difusió dels menjadors escolars que treballen amb productors i comercialitzadors del país i que, per tant, acosten els aliments dels nostres camps i del mar a les escoles.


El dia 23 es farà la gravació de la visita i, després s’emetrà el programa sobre la gestió del menjador per TV3.
El projecte s’està estenent arreu dels menjadors escolars de tot Catalunya i s’hi ha sumat artistes de renom com Buhos, Suu, Lildami, Els Catarres entre d’altres, que ja han estat visitant les escoles d’altres províncies.