AMPA del Guillem

Servei d’acollida

Curs 2020-2021        

Tots som conscients de la situació actual i això ens fa prendre unes mesures  que poden canviar i ens poden portar a haver de redefinir la situació en cada moment.

El primer que hem de dir és que hi haurà servei d’acollida als matins, al migdia i a la tarda sempre i quan hi hagi prou alumnes.

L’horari serà de 7:45 fins a l’horari d’entrada a l’escola pel matí, des de l’hora de sortida de l’escola fins a les 13:30 al migdia i des de l’hora de sortida fins a les 17:30 a la tarda.

El preu és de 45 € per mes. Si es paga per trimestre el cost és de 120 € (120 x 3). El mes de setembre tindrà un cost de 22 €. Aquests preus són per un servei d’acollida. Per exemple, si es fa servir el servei al matí i al migdia els preus es multipliquen per 2. El preu per un ús esporàdic del servei és de 3 €.

És molt important que us apunteu abans de l’inici del curs. S’han d’inscriure els usuaris habituals i els esporàdics. Ho podeu fer des de l’enllaç a la part inferior.

Si un alumne no està apuntat no podrà accedir al servei d’aula d’acollida.

Les places són limitades. Tindran preferència els alumnes fixes. Els alumnes esporàdics hauran de seguir unes instruccions que es comunicaran més endavant (avisar el dia abans, etc.)

No cal recordar que s’han de complir les mateixes normatives que l’escola i del Departament d’Ensenyament (no portar infants amb febre, …)

El Servei d’Acollida no es considera un grup estable de convivència. Per aquest motiu, tots els alumnes hauran de portar mascareta en tot moment, independentment de l’edat que tinguin (des de P3 a 6è).

Us recordem que aquest servei només està disponible per als socis de l’AMPA.

INSCRIPCIÓ SERVEI AULES