SERVEI DE MIGDIA (menjador)

El temps del servei del migdia, és una franja de la jornada escolar, on moltes famílies per motius laborals, de distància o econòmics,  necessiten deixar els seus fills a l’escola.

Per aquest motiu, el l’Escola Guillem de Montgrí ofereix el servei de migdia (incloent el menjador escolar) gestionat per l’AFA DEL GUILLEM DE MONTGRÍ  a tots els alumnes d’infantil i primària.

Els objectius del servei són:

-Atendre tot l’alumnat de famílies que per les seves necessitats econòmiques, prèvia sol·licitud i acceptació per part del Consell Comarcal del Baix Empordà o dels Serveis Socials de l’Ajuntament de Torroella de Montgrí, són beneficiaris d’una beca menjador.

– Atendre tot l’alumnat de les famílies que siguin beneficiàries del transport escolar, i per tant, gaudeixen de la gratuïtat del servei de menjador.

-Garantir un temps de migdia educatiu i de qualitat tant pel que fa a l’oferta educativa com alimentària.

-Donar uns àpats saludables, sostenibles i evitar el malbaratament alimentari

-Completar l’oferta formativa dels alumnes, educant-los en uns hàbits alimentaris saludables, uns hàbits a taula, el respecte, la convivència, la col·laboració,…

-Transformar el temps del migdia en un espai educatiu des de la perspectiva 360.

PREU MENJADOR CURS 2022/23:
FIXES: 6.40€/dia
ESPORÀDICS: 7.04€/esporàdic (menys de 3 dies a la setmana)

Per tal de poder utilitzar el servei de menjador, cal omplir la següent inscripció (el document de protecció de dades i el de domiciliació, només s’ha d’enviar si hi ha algun canvi o si encara no s’ha enviat):

INSCRIPCIÓ MENJADOR 2022/23