Qui som?

L’AFA del Guillem fa molts anys que treballem per acostar les famílies i l’escola. Promovent i organitzant activitats, oferint serveis com l’acollida matinal i la formació extraescolar dels nens i nenes, realitzant xerrades i tallers d’interès per als pares i mares de l’escola i contribuint econòmicament perquè a l’escola no hi falti res. Els darrers anys hem col·laborat amb la digitalització de les aules, amb la reparació i millora de les instal·lacions i, fa uns anys que hem apostat fort per la renovació del pati. En definitiva, som una entitat viva que acompanya l’escola i les famílies en el seu dia a dia perquè tot funcioni segons les necessitats que tenen els nens i nenes d’avui.

Amb la voluntat de millorar la dinàmica de treball de l’entitat vàrem ampliar la Junta al 2017 a diversos representants vocals o vocalies, la qual cosa significa que el responsable de cada una de les comissions o equips de treball que integren l’AFA ara també forma part de la Junta.
Aquesta decisió va implicar l’actualització dels estatuts. Amb aquest canvi, les comissions vam guanyar autonomia i les sinergies de treball són més riques. Tot i així, malgrat que els representants de les comissions són importants, cal recordar que l’AFA és una entitat que sempre necessita de l’energia i l’esforç de tots. És per això que no ens cansarem de demanar al llarg del curs la vostra implicació en la mesura que us sigui possible en allò que promovem. Podeu formar part d’un equip/comissió, participar activament en alguna de les activitats que organitzem o, simplement, seguir-nos a través dels nostres canals de comunicació.

Us hi esperem!