Finalment, l’AFA s’ocuparà d’oferir el servei d’acollida de tardes durant el mes de setembre

Com ja sabeu, el passat mes de juny el Departament d’Ensenyament va decidir implantar l’horari intensiu (de 9h a 13h) durant tot el mes de setembre, sense tenir el consens del conjunt de la comunitat educativa; a canvi, informava que ell mateix s’ocuparia, a través d’una empresa externa, d’oferir de manera gratuïta l’acollida de tardes per a tots els infants que ho necessitessin (15.30h-16.30h).

Però, el passat dijous dia 1 de setembre, el mateix Departament informava, a través de l’Escola, que no es podria fer efectiu aquest servei perquè no havia sigut capaç de trobar suficients monitors. Aquesta notícia va caure com una galleda d’aigua freda sobre totes les famílies que hi comptaven.

En aquests darrers dos dies, l’Escola i l’AFA han estat treballant per poder trobar una solució a tot aquest desgavell creat pel Conseller d’Educació, per no deixar a l’estacada a les més de 100 famílies que s’havien inscrit a l’acollida de tardes del setembre.

Finalment, l’AFA, per responsabilitat cap a les famílies i, gràcies a l’ajuda i comprensió de la seva secretària i de les monitores del menjador, ha pogut fer-se càrrec d’oferir aquest servei.

També volem fer esment que, ja el mes de maig, l’Escola va proposar al Departament d’Ensenyament de seguir fent l’horari habitual de matí i de tarda, però aquest s’hi va negar.

Estem molt decepcionats i lamentem profundament que per decisions polítiques, sempre siguem les famílies les que hi sortim rebent.

Des de l’AFA no dubteu que gestionarem el servei d’acollida de tardes del setembre de la millor manera possible.

Moltes gràcies i que tingueu un bon inici de curs!