Servei de menjador

Benvolgudes famílies,

Aquest missatge vol servir per aclarir el correu enviat l’altre dia sobre el servei de menjador.

Primer de tot, voldríem recordar que, no fa ni un any, l’AFA va recuperar la gestió del servei de menjador. Aquest canvi és una gran notícia, perquè ha estat una lluita que entre totes hem guanyat i que ara permet oferir als nens i nenes la millor alimentació possible, sana, variada i de proximitat, dins d’un espai que pretén ser molt més que l’hora de menjar i jugar, vol ser també un projecte pedagògic en si.

Després d’aquests primers mesos de gestió, podem dir que el balanç general és positiu. Hem assolit de mitjana la xifra de nens i nenes que es necessiten per tal que hi hagi marge de benefici que, en el context de pandèmia actual, no és gens fàcil.

Juntament amb aquesta il·lusió, no cal dir que la gestió també és un gran repte i una gran responsabilitat, que requereix que totes anem a l’uníson. Per aquest motiu, hem informat del fet que hi ha alguns casos d’impagaments, amb l’únic objectiu de reflectir la importància que té pagar al dia.

El nostre objectiu és vetllar pel bon funcionament d’aquest servei tan important pels infants, i l’última mesura que prendrem serà apujar-ne els preus.

Gràcies per la vostra col·laboració i comprensió,

AFA del Guillem de Montgrí.