Servei d’acollida 2020-2021

 Benvolgudes famílies,

Tots som conscients de la situació actual i això ens fa prendre unes mesures  que poden canviar i ens poden portar a haver de redefinir la situació en cada moment.

El primer que hem de dir és que hi haurà servei d’acollida als matins, al migdia i a la tarda sempre i quan hi hagi prou alumnes.

L’horari serà de 7:45 fins a l’horari d’entrada a l’escola pel matí, des de l’hora de sortida de l’escola fins a les 13:30 al migdia i des de l’hora de sortida fins a les 17:30 a la tarda.

El preu és de 45 € per mes. El mes de setembre tindrà un cost de 22 €. Si es paga per trimestre el cost és de 120 € (120 x 3 tot el curs) . Aquests preus són per un servei d’acollida. Per exemple, si es fa servir el servei al matí i al migdia els preus es multipliquen per 2. El preu per un ús esporàdic del servei és de 3 €.

És molt important que us apunteu abans de l’inici del curs. S’han d’inscriure els usuaris habituals i els esporàdics. Ho podeu fer AQUÍ.

Si un alumne no està apuntat no podrà accedir al servei d’aula d’acollida.

Les places són limitades. Tindran preferència els alumnes fixes. Els alumnes esporàdics hauran de seguir unes instruccions que es comunicaran més endavant (avisar el dia abans, etc.)

No cal recordar que s’han de complir les mateixes normatives que l’escola i el Departament d’Ensenyament (no portar infants amb febre, …)

El Servei d’Acollida no es considera un grup estable de convivència. Per aquest motiu, tots els alumnes hauran de portar mascareta en tot moment, independentment de l’edat que tinguin (des de P3 a 6è).

Us recordem que aquest servei només està disponible per als socis de l’AMPA.

(9-9-2021) IMPORTANT: Ja dèiem que les places són limitades al servei d’acollida. No podem agafar més alumnes del previstos (20 al mati i 10 al migdia). Els fixes tenen la plaça assegurada. Les places per esporàdics seran les restants. ELS ESPORÀDICS NO TENEN PLAÇA ASSEGURADA. Dependrà de si n’hi ha alguna de lliure el dia que vulguin utilitzar el servei. És important no crear cap malentès en aquest sentit. Un ESPORÀDIC que reserva i se li assigna una plaça, aquesta se li cobrarà utilitzi o no utilitzi el servei. Heu de comprendre que hem d’evitar que algú s’apunti i després no vingui mentre una altra persona, que si faria ús del servei, s’ha quedat sense plaça.