Novetats curs 2020-21

Primer de tot, desitjar-vos que estigueu bé. En tots els aspectes.

A continuació passem a descriure algunes novetats:

1.- Ha arribat l’hora de fer un pas més cap a la direcció de bones pràctiques i transparència que ens vàrem proposar. A més, la situació també ho recomana. És per això que us anunciem que, a partir d’aquest curs, l’AMPA NO ACCEPTARÀ CAP PAGAMENT EN EFECTIU. De moment es podrà pagar per transferència bancària o pel terminal TPV (targeta de crèdit) que disposem a secretaria. Estem estudiant la possibilitat d’incorporar algun altre mètode en el futur (Bizum).

2.- Pel tema del Covid-19 no vam poder celebrar l’assemblea ordinària que estava prevista. La intenció és poder-la celebrar presencialment. Si no fos possible valorarem altres mètodes. Recordeu que com més hi participem, millor es poden fer les coses.

3.- Tenint en compte la situació actual i la incertesa que genera, estem treballant en les extraescolars per aquest curs. Molt aviat us informarem.

4.- Indicar-vos que degut a la situació actual l’administració de l’AMPA seguirà les directrius marcades i només us podrà atendre presencialment amb reserva prèvia d’hora. Entenem que això pot ser un petit inconvenient però confiem en la comprensió de tothom.

Bon inici de curs!