Nova Roba Esportiva

Benvolgudes famílies,

Com ja sabeu aquest proper curs estrenarem xandall i samarreta a la nostra escola

Tindrem la jaqueta del xandall que la podeu combinar amb els pantalons llargs o les malles.

La nova samarreta la podeu combinar amb els pantalons llargs, les malles o els pantalons curts.

Els pantalons llargs i les malles són:

Tots sabem la situació que està passant cadascuna de les famílies. Econòmicament parlant, hi ha tot tipus de situacions, però malauradament n’hi ha més de dolentes. Per aquesta raó, i com a fet excepcional, hem cregut que havíem de posar els nous models a uns preus extremadament baixos durant el proper curs. El curs 2021-2022 els preus s’actualitzaran. Els preus pel proper curs són:

Per tal de fer les previsions necessàries perquè tothom el pugui tenir al setembre us volem demanar que feu una reserva del xandall i samarreta que necessitareu.

Amb aquesta reserva esteu sol·licitant un xandall o samarreta, si la talla després no és la correcta us la canviarem sense cap problema. No demanen paga i senyal per aquesta reserva. Confiem que tothom actuarà com cal.

Podeu fer la reserva aquí: (Termini de reserva esgotat)

Us agrairíem molt que féssiu aquesta reserva abans del 31 de maig. Ens anirà molt bé per poder gestionar les comandes. Només podem garantir que al setembre tindran els productes la gent que hagi fet una reserva. Qui no la faci, també ho tindrà, però no podem garantir en quina data. Podria ser al setembre o podria ser més endavant.

Hem de recordar que el xandall i samarreta actuals continuen sent vàlids els propers cursos. No és necessari canviar-los.

Moltes gràcies,