Sitiuació del Menjador

Bona tarda famílies.

Us posem en coneixement de la situació del menjador.

L’octubre passat, el Consell Comarcal del Baix Empordà es va comprometre a fer tot el possible perquè L’AMPA recuperéssim el menjador.

Primer via decret de la Generalitat i si aquest no arribava, via licitació des del Consell Comarcal i mantenint sempre un diàleg directe i obert.

A finals de l’any passat ens vam reunir amb ells i van dir que esperaven el decret de la Generalitat. L’esborrany va sortir al febrer i ens van dir que no ho veien clar amb el que posava.

Van demanar reunió a la Generalitat pel 12 de Març per tal que els aclarissin què havien de fer. Aquesta reunió es va anul·lar pel Covid-19.

A nosaltres no se’ns va comunicar res i arrel del correu que vam enviar demanant per la situació, ens vam assabentar que havien decidit que “amb tota probabilitat es renovaria de concessió al càtering Vilanova”.

Nosaltres som els primers que sabem de la situació pel Covid-19, la patim cada dia, però no entenem que es posi aquest fet com a excusa, ja que fa més de 24 mesos que estem amb el tema del menjador.

Ens queixem de la falta de comunicació, de la falta de transparència i sobretot, de la no comunicació que es va parlar en una reunió entre ajuntament, Consell Comarcal i nosaltres.

Per les indagacions que hem fet aquests dies, creiem que la renovació no té marxa enrere, està decidida.

Per tant han utilitzat la clàusula de renovació d’un any més que marcava el contracte, 2+1+1.

L’any que ve toca licitació sí o sí. Serà el moment d’aplicar la nova normativa i treure el menjador del Guillem de la licitació per poder signar un Conveni LEGAL amb el Consell Comarcal. Si això no ho volen fer, segur que faran una licitació de blocs petits per fomentar que les empreses locals hi pugin accedir. No creiem que vulguin afavorir a les grans empreses com fins ara marginant empreses petites i de proximitat. Si no volen signar el Conveni, ens presentarem a la licitació.

Decep tot plegat, decep molt veure la lluita desigual, decep encara més la poca voluntat política i sobretot ens provoca molta tristesa veure com han destruït allò que funcionava bé.

Perdoneu l’extensió, però no ens volíem deixar res.