BocnRoll

Ja s’han començat a entregar els BocnRoll que L’AMPA ha comprat per als alumnes del Guillem. Des de l’escola i la vocalia d’Escola Verda es treballa per minimitzar els residus i esperem que el BocnRoll ajudi a aconseguir-ho. Si encara no el teniu, en les properes setmanes l’obtindreu.


Hi ha dos models. A Infantil s’entrega el model en format bossa, de color verd, i a Primària el model per portar el típic entrepà, de color blau. Més endavant es posaran a la venda els dos models per si són del vostre interès.

Volem recordar que els dos models disposen d’un espai per poder escriure el nom del nen o nena. Si us plau, escriviu el nom que correspongui i així, en cas de pèrdua, serà molt més senzill de poder ser identificat.

Ara només ens cal demanar a tothom que el faci servir i col·laborem entre tots a minimitzar residus.