Hi tornarem?

Ahir ens vam reunir amb el Consell Comarcal del Baix Empordà.

La raó és que el aquest any hi ha una nova licitació del servei menjador escolar a la nostra comarca. L’actual acaba el Juny d’enguany.

El Sr. Loureiro, actual president del Consell Comarcal, la Consellera d’Ensenyament, Roser Font, i tot l’equip de Govern, des del primer dia, es van oferir a mirar de trobar una solució al nostre problema. La nostra experiència viscuda ens feia dubtar de tots els càrrecs polítics. Les paraules a totes les reunions eren bones però no veiem els fets. Hem de dir que ens vam equivocar. El Sr. Loureiro es va comprometre a buscar una solució i l’ha trobada. I la porta a terme. No podem res més que està molt satisfets i, tot i que parlem del President, volem fer extensiu el nostre agraïment a la resta de persones que ha intervingut  en aquesta decisió.

El Consell Comarcal està disposat a treure el servei de migdia del Guillem de la licitació i a signar un conveni amb l’AMPA per la gestió directa del menjador de l’escola.

Ara s’obre un període per donar resposta a la proposta rebuda i farem una assemblea per copsar l’opinió de tots els socis. Ha de ser l’assemblea qui decideixi si acceptem aquest nou repte pel bé dels nostres infants.