AFA del Guillem

Hi tornarem?

Ahir ens vam reunir amb el Consell Comarcal del Baix Empordà.

La raó és que el aquest any hi ha una nova licitació del servei menjador escolar a la nostra comarca. L’actual acaba el Juny d’enguany.

El Sr. Loureiro, actual president del Consell Comarcal, la Consellera d’Ensenyament, Roser Font, i tot l’equip de Govern, des del primer dia, es van oferir a mirar de trobar una solució al nostre problema. La nostra experiència viscuda ens feia dubtar de tots els càrrecs polítics. Les paraules a totes les reunions eren bones però no veiem els fets. Hem de dir que ens vam equivocar. El Sr. Loureiro es va comprometre a buscar una solució i l’ha trobada. I la porta a terme. No podem res més que està molt satisfets i, tot i que parlem del President, volem fer extensiu el nostre agraïment a la resta de persones que ha intervingut  en aquesta decisió.

El Consell Comarcal està disposat a treure el servei de migdia del Guillem de la licitació i a signar un conveni amb l’AMPA per la gestió directa del menjador de l’escola.

Ara s’obre un període per donar resposta a la proposta rebuda i farem una assemblea per copsar l’opinió de tots els socis. Ha de ser l’assemblea qui decideixi si acceptem aquest nou repte pel bé dels nostres infants.