Extraescolars

Benvolgudes famílies

Com tots sabeu, el govern a decretat noves mesures de confinament.

https://portaldogc.gencat.cat/utilsEADOP/AppJava/PdfProviderServlet?documentId=885284&type=01&language=ca_ES

Pel que fa a nosaltres, ens han prohibit fer les activitats extraescolars tal i com les tenim organitzades (activitats organitzades sota les pautes que el Departament d’Educació ens van donar a principi de curs).

Només es poden fer extraescolars dins dels grups bombolla de l’escola cosa que, a hores d’ara, és impossible i inviable. El servei de menjador i les aules d’acollida seguiran funcionant de moment tot i que no mantenen els grups bombolla de l’escola. Una altra incongruència de qui ha dictat la norma. Les extraescolars es fan amb els mateixos grups que el menjador. Per aquesta raó no es va poder cobrir tota la demanda que vàrem tenir en les inscripcions.

Entenem que la situació actual requereix unes certes limitacions a la mobilitat. No entenem que les extraescolars dins del mateix centre educatiu i seguint totes les normes no es puguin fer.

Per això mateix NO es podran dur a terme les extraescolars en els propers 15 dies, de moment.

Hem demanat als monitors la possibilitat, si es pot, de fer-les online. La darrera paraula, però, la tindreu vosaltres i decidireu si us voleu acollir a aquesta proposta o no.

Òbviament, els dies que no puguin fer-se les activitats no es cobraran.

Des de L’AMPA us volem fer saber que, tal i com vam explicar a l’assemblea del passat dimarts, aquest any passat vam tancar l’any fent les paus econòmicament parlant.

Aquest any serà un molt mal any, ja que l’ajuntament ens ha retallat prop d’un 30% la subvenció, i hem de comptar que els ingressos que tindrem d’extraescolars seran mínims, amb lo qual tancarem l’any en negatiu.