Dimecres 16 d’octubre, tots a berenar

El Dia Mundial de l’Alimentació se celebra el 16 d’octubre de cada any. Va ser proclamat el 1979 per l’Organització de les Nacions Unides per a l’Agricultura i l’Alimentació (FAO) . La seva finalitat és conscienciar als pobles del món sobre el problema alimentari mundial i enfortir la solidaritat en la lluita contra la fam, la desnutrició i la pobresa. El dia coincideix amb la data de la fundació de la FAO a 1945. (Wikipedia)

I aprofitarem aquest dia per reivindicar una bona alimentació al menjador escolar però, pel que veiem, això només es podrà aconseguir quan deixi de ser un negoci. I només deixarà de basar-se en criteris de negoci quan la gestió del menjador retorni a l’AMPA .

EL MENJADOR NO HAURIA DE SER UN NEGOCI.

El dimecres 16 d’octubre, a la sortida de l’escola, a dos quarts de cinc, l’AMPA repartirà berenar per tots els alumnes que ho desitgin.

Us esperem!