El temps del migdia

Com es va exposar a la darrera assemblea extraordinària, aquest curs el menjador estarà novament en mans del Càtering Vilanova. Tot i els incompliments de condicions per part del càtering, l’anterior Consell Comarcal del Baix Empordà no va fer res per sancionar-los ni corregir-los.

El nou Consell Comarcal, amb qui ja hem mantingut una reunió, sembla que té un tarannà totalment diferent si bé no ha pogut evitar la renovació per un any més del servei de càtering, segons ens han expressat

A l’AMPA ens creiem les paraules dites pel president del Consell Comarcal, Sr. Joan Loureiro, però el que ens convenç a nosaltres són els fets. Seguirem de molt a prop les actuacions que es realitzin així com continuarem vigilant i denunciant les irregularitats que Càtering Vilanova cometi. Animem a tots els pares que detectin anomalies, les comuniquin a la Junta de l’AMPA per tal de procedir de la manera correcta.

És per això que aquest 12 de setembre, dia d’inici del curs escolar, a les 8:45 farem una cassolada a l’entrada de l’escola.

Us esperem. El temps del migdia és de tots!

NOTA IMPORTANT: És desconvoca la cassolada del dia 12 per la defunció de M.B. Des de l’AMPA volem donar tot el suport a la seva família en aquests moments tan difícils. DEP