AMPA del Guillem

Teatre en Anglès

Impartit per: Danielle Balfour Jones

Cursos: de 1r a 6è / 1 hora
Preu: 150 €/curs (3 x 50€)

El teatre té el poder màgic d’inspirar, motivar i educar. La combinació de classes de teatre amb anglès és una eina potent per enfortir l’autoconfiança i l’autoexpressió, desenvolupar les habilitats de pensament crític i fomentar la capacitat de comunicar-se en un idioma estranger. Treballarem diferents tècniques teatrals i creem un ambient segur on els assistents puguin explorar amb confiança la seva creativitat i utilitzar la seva imaginació pel desenvolupament dels personatges i les seves històries. Farem una presentació del treball realitzat durant l’any escolar perquè els pares vegin el que hem fet.

Una mica de currículum…

Danielle es va formar a la Universitat de Montfort, a Bedford, i es va graduar amb BA Honours en Ball Contemporani i un PGCE (Certificat de Post grau de l’educació) Secundària en Dansa. Des de llavors, ha completat el seu coneixement i experiència amb diversos tallers de teatre i d’ensenyament de la llengua anglesa, també ha assistit a formacions per créixer com a artista teatral.

Ha estat mestra de dansa i teatre durant 10 anys en una escola de secundària al Regne Unit. Va col·laborar amb escoles de primària, organitzant diverses experiències teatrals per als seus alumnes. Al 2005, després d’haver muntat la seva pròpia escola de teatre, va tenir l’oportunitat de treballar amb consells locals en projectes multiartístics. Des de la seva arribada a Espanya estudiants d’anglès de 4 anys fins a adults han quedat entusiasmats per la seva passió i energia, que es reflecteix en les seves classes.

Important!
En cas d’haver-hi prou inscrits es faran dos grups.