Dansa

Impartit per: Mercé Sardà Valls

Cursos: P3 i P4, P5 i 1r, 2n a 6è / 1 hora
Preu: 180 €/curs (3 x 60€)

Dansa Creativa per a nens i nenes de 3 a 6 anys.

La dansa creativa i educativa és un mitjà per jugar, desenvolupar l’imaginari, la coordinació i la relació amb els altres. Els nens(es) aprenen i entenen com funciona el cos i com el poden organitzar per tal que els seus moviments siguin més eficaços. D’aquesta manera van conquerint reptes i amplien el seu llenguatge corporal i expressiu així com la seva percepció de la música i l’espai. Es parteix de la lliure expressió, necessària per a estimular la pròpia creativitat, el potencial interior i la relació activa i positiva amb un mateix i amb els altres.”

Al juny es farà :
Per P3 i P4: Una mostra/taller de dansa creativa on participa tota la família. Els nens compartiran amb els seus pares el que han après durant el curs i gaudiran junts de l’experiència de jugar ballant.
Per P5 i 1er : Classe oberta a l’aula on els pares veurant com es desenvolupa una sessió i les seves diferents parts : trobar el propi espai dins de l’aula, escalfament, tècnica de dans contemporània, petita improvisació i petita coreografia.

Taller de creació per a nens i nenes de 7 a 11 anys

L’objectiu principal d’aquest taller és la participació activa en el procés creatiu d’un petit espectacle dansat que es realitzarà a final de curs. Al llarg d’aquest procés els nens i nenes utilitzaran eines tant de tècnica de dansa`creativa com contemporànea i formaran part activa de la presa de decisions en la configuració de l’espectacle.

Una mica de currículum:

1980-84: Estudia Dansa Contemporània a l’Institut del Teatre de Barcelona.
1985: S’instal·la a Verges on comença la seva formació com a pedagoga amb Anna Mias, Núria Vives, Ute Strub, Yvonne Berge, Blandine Calais i Mariona Martí, especialitzant-se en el treball educatiu en dansa dirigit a nens i adolescents.
1993-actualitat: Imparteix classes de forma continuada en diverses escoles de música i dansa de la província, així com en escoles i instituts públics.