2019 Març

ACTA REUNIÓ AMPA GUILLEM DE MONTGRÍ

Data: 5 de març

Assistents:, Toni Guix , Jordi Masferrer, Deborah Aguilar, Elena Bonet, Mar Majoral, Clarissa Lucchesi, Patricia Isabel Cuevas, Joan Fuster, Coloma, Bep Pujol, Mònica Muxach, Albert Batlle i Ariana Seglar

Ordre del dia

  1. Subvenció 2019:  ja s’ha presentat. La MªGràcia diu que si hi ha alguna cosa ens ho dirà
  2. Comissions: Formació:
  3. Xerrades 2n trimestre: Ha contactat amb el CAP per salut buco-dental. Des del CAP no ho acaben de veure adient. Per tant es descarta.

Va contactar amb en Jordi Collet que diu que les xerrades són més per a  docents. Han contactat amb la cap de projectes de la Fapac i no es veu clar.

S’ha concretat a principis de  juny la xerrada de robòtica. Unes 2h. Ens demanen que setmanes abans es faci una llista dels pares que s’hi apuntaran. Un sondeig aproximat.

Per els extraescolars tindria un cost de 120 euros/ trimestre. Es pot intentar pactar el preu, veure si l’AMPA es pot quedar alguna cosa per alumne ja que les gestions les farà la Mar.

  • Sortida al mes de maig. Es proposa el 5 o el 12. Es proposa anar al bosc dels sentits. (2h). La Deborah recomana el bosc elàstic (2h) per tots els nens i a la tarda es pot fer opcional anar a les tirolines (1,30m mínim). S’havia comentat anar a les maquetes del tren que està a mitja hora però no es veu clar ja que hi ha més cost de bus i entrada a les miniatures. Es proposa limitar els participants a un bus. Normalment l’AMPA subvenciona el bus, es diu de fer preu soci, preu no soci.

Cal posar al cartell que si no s’hi va no es tornen els diners. Si plou s’anul·la.

  • Comissions: Pati:  Està delegat amb la Mònica Muxach. A banda del projecte de la subvenció (s’havia pensat uns 4000 euros per invertir en el mikado), l’ajuntament posarà 10000 euros per els canvis al pati d’infantil. (treure l’estructura vella i també el formigó i posar estructures de fusta de poca alçada per tal que no requereixi cautxú.) La Monica explica les actuacions i demana a en Bep si algun formador podria gaudir de les formacions dels horts ecològics de l’ajuntament.
  • Comissions: Escola verda:
  • Bock’n’roll: Pressupostos: hi ha dos opcions: 3 euros per empresa. L’Esther comenta que al Prat del Llobregat hi ha una associació que els fan. Els venen a 8 euros i els petits van a 4 euros. Poden fer factura. Es decideix de fer les dones del Prat. En Toni proposa fer tela personalitzada, per tant els hi podíem passar la nostra tela. Hem de saber quin tipus de tela necessiten.
  • Gerres: 160 gerres de plàstic dur per la festa de final de curs. S’omplen amb aigua de la font. Es decideix que si!
  • Article foment de la bici: com el difonem? Potser es podria fer per xarxes socials a banda de la Flama del Montgrí.
  • Recollida de signatures: 26 de març es recolliran les signatures
  • Ja ha vingut el formador d’escola verda a veure l’escola i a fer propostes de millora.
  • Jornada de mobilitat: li hem de demanar a l’Anna si li han respost la instància.
  • Comissions: Tots som AMPA.
    •  La Deborah comenta que volen fer una activitat pel dia de la dona (8 març). L’activitat que es proposava era molt cara així que s’ha decidit fer 8 pòsters de 8 dones. S’ha encarregat als Two sisters. Té un cost de 43 euros aprox.
    • Es diu de recordar que es recullen gots.
  • Comissions: Menjador

Coses noves: Es va reunir la comissió de menjador. El CCBE no canvia la campana per problemes tècnics. (o com a mínim fins l’estiu). Estan pendents de l’informe del tècnic de l’ajuntament.

El CCBE estan oberts a que qualsevol pare pugui venir a dinar. En Jordi Artalejo controlarà qui ve. Els pares que vulguin que ho diguin a la Mar i ella ho passarà a en Jordi Artalejo. Hi va haver mestres que es queixaven d’alguns plats.

  • Comissions: Festes: Festa de final de curs: Companyia “Catacrak” que fan jocs a través de material reciclat. (750 euros iva inclòs). Han mirat més activitats però pujaven més. Es decideixen agafar aquesta activitat.  Es demanen contenidors de reciclatge. Es proposa repartir a les taules bossa groga pels plàstics i marró per l’orgànica.
  • Temes varis:
    • Moisès: La Mar comenta que en Moisès es jubila i si es vol fer-li un petit agraïment.   
    • Menjador: En Jordi comenta que ha parlat amb en Fonelleres, delegat d’educació a Girona. La setmana passada li havia comentat que havien enviat una carta al CCBE traient la gestió del menjador al CC. Aquesta carta l’ajuntament no l’ha rebut. En Jordi li ha demanat que no li pot donar la carta però diu que la Generalitat demana al CC que retorni la concessió a la Generalitat. En Jordi demà al matí trucarà al CCBE per saber si han rebut la carta. No ha de passar pel ple.
    • Concurs pel menjador:   En Toni mirarà el tema del RELI. El concurs sortirà per un any, pensem que poques empreses hi estaran interessades.
    • Partides per vocalia:  La Coloma demana que es facin partides per vocalia, aquest any no s’ha pogut fer, es mirarà per l’any vinent.
    • SIE:  Càritas demana pares per ajudar en el servei del SIE per alumnes desfavorits. Es proposa que Càritas fes una xerrada explicant els projectes que es fan.