2019 Maig

ACTA REUNIÓ AMPA GUILLEM DE MONTGRÍ

Data: 27 de maig de 2019

Ordre del dia

  1. Menjador:  No hi ha novetats però sembla que el consell comarcal serà d’esquerra i per tant canvis. En Jordi ha parlat amb en Fonalleres per demanar una reunió per quan hi hagi el nou consell comarcal.  Hauríem de saber si el CC ja ha renovat el conveni a Vilanova o no.
  2. Festa:  Ja s’ha fet el cartell. La Mar s’encarrega de la beguda (Can Darnés). Es compren “calippos”. Es proposa vendre terrines de paper amb gelat de l’Angelo. La Mar s’encarrega del canvi.
  3.  Escola verda:  hem penjat un cartell per fomentar la bici. Es canviarà la ubicació per tal que sigui més visible.
  4. Pati: L’Albert comenta que estaria bé fer una reunió amb l’ajuntament dels desperfectes del pati. La Monica comenta que es passa una llista de desperfectes per arreglar durant l’estiu. L’Albert prepara una llista de desperfectes.

També comenta que un viver de València regala arbres i es proposava fer a l’escola. No es veu clar perquè al pati no hi viuran bé! Des de l’AMPA es podria fer una crida a tots els pares per si algú vol plantar-lo al jardí de casa.  L’Albert farà l’escrit i la Mar ho passarà als pares de l’escola.   També es parla de l’abonament dels arbres. Aquest any l’Albert fa una injecció de nitrogen i de cares a l’any vinent fer un taller amb els infants i aviam si ja es pot engegar el compostador.

  • Xandall: El xandall ens pugen el preu. Per baixar o mantenir el preu canvia el teixit i el disseny. Preu actual és de 59 euros, i pujaria a 65 euros. Si canviem el teixit serien 53 euros.  Ens ensenya la jaqueta i seria un disseny que vulguem. Caldrà triar color. També es farà legging i es podrà triar el pantaló de xandall o legging.
  • Regal d’en Jordi Artalejo: El director es jubila i es va dir per la festa de final de curs fer un petit discurs i fer-li un detall. Es proposa un rellotge o pack activitats o àpat…  l’Esther li demanarà a en Lluís Vilanova un dibuix de l’escola. També es proposa fer una postal o llibreta per tal que els alumnes puguin signar.
  • Formació:  lasetmana vinent es farà xerrada de logo robòtica el proper dijous 6 de juny.

Dijous 6 de juny teatre en anglès

Dijous 13 de juny a les 19h mostra de dansa.