2019 Abril

ACTA REUNIÓ AMPA GUILLEM DE MONTGRÍ

Data: 30 abril

Ordre del dia

  1. Escola verda: Demà passat fem curs de reparació de bicis. Dijous passarem un WhatsApp. Tenim els pressupostos dels bock’n’roll. 300 bossetes i 600 entrepans. Per tenir per dos anys. 3535 euros iva inclòs. 1 color i personalitzable a 1 color. La Sílvia ens farà una proposta. Es personalitzarà a l’espai gran. De color s’ha triat el verd.

El director ens proposa fer la revista en format electrònic. Es decideix que aquest any es farà compaginació estàndard i el curs vinent la compaginaran els alumnes directament.

  • Festes: Es proposa que les famílies portin estovalles per tal que no s’hagi de posar el plàstic com a estovalles.  Ball de funky, aquests any són més alumnes (22 alumnes) i l’escenari és massa petit. Es proposa fer-ho a la pista de baix.

El bar el fan els de 5è.  Provem de demanar a Darnés les begudes i neveres.

El vi es compra al celler del tast.

La Deborah intentarà que vingui el ball de l’àliga i la Coloma el drac.

  • Tots som AMPA: Es va fer el berenar intercultural. Aquest any hi va haver poca participació, el temps no va acompanyar. Potser caldria buscar alguna manera per tal de fomentar l’intercanvi entre les famílies. Buscar una activitat complementària al berenar. Es proposa una gincama, o dansa ….  La Deborah comenta que no es va fer tal i com es pensava pel mal temps.
  • Menjador:  En Jordi ha parlat amb en Fonalleres. Sabem que el dia 15 de maig el Sr Català va a Barcelona a parlar amb la Generalitat. El consell comarcal té un conveni per deixar el menjador del Guillem fora però encara no ho ha signat.

S’entrarà una instància denunciant al càtering Vilanova per faltes greus (menús)

  • Activitats:
  • Pati:
  • Taula rodona educació: el proper dijous 9 de maig a les 19h a Can Quintana es farà una taula rodona amb els caps de llista dels partits de les eleccions municipals. Convoquen totes les ampes del municipi. Cal preparar les preguntes per al moderador.

Que la Mar envií un correu fent difusió de l’acte.

  • Casalet de les tardes de juny. Preu 60 euros i no socis 66 euros ( Norma 10% d’increment)
  • Xandall: Es debat l’ús del xandall.

Poca participació a l’AMPA. Hauríem de buscar una forma que més gent s’involucri a l’AMPA.  Caldria que es visualitzes més tot allò que es fa. Es podria demanar una cartellera només per l’AMPA a la reixa de fora. En Jordi farà una instància.

També es podria passar les activitats que l’AMPA ha fet durant el curs escolar.

Fem un WhatsApp demanant un pare/mare dissenyador perquè ens ajudi amb els cartells de l’AMPA.